Speciaal Optreden in de Regentenzaal Dr. Sarphatihuis

Op 27 mei 2018 mochten wij weer op een speciale bijeenkomst voor mantelzorgers bij het Dr. Sarphatihuis in Amsterdam spelen  (zie ook onze opnamen/playlist op YouTube: Playlist Youtube Regentenzaal In de linkerboven hoek van het Youtube beeld kunt u dan andere nummers kiezen)


Ons optreden van vorig jaar zat nog voor in de herinnering, en voor deze speciale middag was onze muziek zeer gewild. Helaas was Hans op vakantie, dus moesten Anco en René het klaren. En dat ging nog heel best. Er waren zeer veel intieme momentjes. En dat met een schare luisteraars die echt naar ons concert aan het luisteren waren. Dat schept verplichtingen en die hebben we zeker wel waar gemaakt.

4 thoughts on “Speciaal Optreden in de Regentenzaal Dr. Sarphatihuis

  1. Goh. Alice. Wat leuk dat deze muziek emoties geeft. Ben ik zo blij mee. Dan doen we het niet voor niks. En je weet zelf hebben we ook genoten.

  2. Komen jullie nog is in mijn huiskamer, bij de tafel voor 10, wanneer buurtgenoten komen eten?
    We kijken er naar uit

  3. Tijdens de intieme momentje, was ik zo geraakt door de muziek in in al z’n kwetsbaarheid envd3 reacties van toehoorders, dat er een traan over m’n wang bigelde, dank jullie voor de mooie middag.
    Alice

Comments are closed.