maandag 14 maart 2016 foto’s uitzoeken

Afgelopen maandagavond dachten we nog even wat foto’s voor de website te selecteren. Kees Rooze (fot0graaf van de fotosessie 10-3-2016) had er meer dan 160 geschoten. Daarvan was in 3 categorieën al een voorselectie gemaakt en gereduceerd tot een behapbaar aantal van 30 stuks. Uitzoeken kon dan toch wel binnen een half uurtje????, zodat we daarna nog een lekkere muziek riedel konden maken. Tja… dat halve uurtje dat lukte dus niet, dus de hele avond hebben we met genoegen gekeken naar foto’s en video’s van de sessie en uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken. Gelukkig had Hans lekkere koeken, weer die heerlijke koffie en daarna vele glaasje met heerlijk sparkling bronwater. Repeteren dan maar weer de volgende keer.

Last Monday evening we thought that we could make a selection of the photographes very quick, because Rene already made a preselection in 3 catogories from the original 160+. How wrong could this be. It took the whole evening while we having great pleisure in listening and looking to the video’s and photographes. Also we enjoyed the cookies, coffee and sparkling water from Hans.