Donderdag 10 maart 2016 fotosessie

’s avonds fotosessie. Hans had als attribuut een mooie schatkist geregeld voor het “GoldCase” gevoel en deze hebben we gevuld en omgeven met muziek boeken en LP’s van onze idolen. Ook Anco’s Ukelele, René’s U-Bass en Hans z’n Melodica pasten erin. We zouden er zo mee op tour kunnen. Opgesteld met ons eromheen op dat mooie gezellige Perzische tapijtje geeft al een kick zodat de nummers de we wat later speelden zomaar hylarisch waren. De hele sessie werd vastgelegd of foto en video door Kees Rooze zodat we in elk geval van mooie opnamen verzekerd waren.

Photo session in the evening. Hans was taken care of a beautiful  treisure case (Our “GoldCase”) which we filled with records en music paper from our old herous. Also the ukelele from Anco, the U-bass from René and the melodica from Hans did fit in. We could easily zoom of for a tour, with this filled goldcase. The whole (including us) placed on the beautiful Perzian carpet gave us the spirit for playing nice music afterwards. The whole evening was photographed and put on video by Kees Rooze so that we were assured of professional pictures.